Sökområde Piteå Norrbotten Sverige

Auratransformation Piteå

Välkommen till Ann-Charlotte Olsson Friskvård för auratransformation i Piteå. Auratransformation - en behandling som ger dig kraft & energi! Vill du veta mer om auratransformation eller boka tid? Kontakta Ann-Charlotte Olsson Friskvård i Piteå redan idag!

Auratransformation i Piteå | Ann-Charlotte Olsson Friskvård
Ann-Charlotte Olsson Friskvård

Auratransformation i Piteå | Ann-Charlotte Olsson Friskvård

Ann-Charlottes Friskvård & AuraTransformation™


Auratransformation - en behandling som ger dig kraft & energi!

 

Är du trött och saknar energi? 

 

Vad kan det bero på?

Jo, inuti kroppen finns blodbanor och nervbanor, det finns också energibanor (akupunktur-meridianer) och utanpå kroppen finns ett energifält (auran). Ibland kan det bli obalans i kroppen och energifälten. Kroppen kan helt enkelt inte ladda batterierna. Symptomen kan vara många, det kan till exempel vara värk, trötthet, sömnbesvär. 

Glädjande nog går det att göra något åt detta. AuraTransformation™ kan vara lösningen för dig.

 

Om mig

Certifierad Auraförmedlare™

Jag heter Ann-charlotte ”Lotta” Olsson född 1969 i Stockholm flyttade till Norrbotten 1976 och där har jag bott sen dess. Jag har tre barn som är födda 1991, 1994 och 2003.

Innan min AuraTransformation™ 2013 så hade jag varken något skydd eller energi. Det blev överleva mera än leva. Jag kunde sova dygnet runt men saknade ändå energi.

Min AuraTransformation™ har betytt allt för mig. Idag är jag Auraförmedlare™ sen nov 2015 och har certifierat mig i augusti 2017. Nu kan jag njuta av livet vilket inte alltid har varit självklart för mig, kunna känna min egen styrka och balans är helt fantastiskt, skapa det liv jag vill ha, min intuition blir bara bättre och bättre och jag har alltid haft bra kontakt med djur men efter min AuraTransformation™ så har även den förbättras och fortsätter att förbättras efter tid. Visst blir jag trött idag men jag återhämtar mig mycket snabbare, oftast räcker det med att blunda en stund.

 

Känner du att det är DAX för en förändring så kontakta mig

 

AuraTransformation™
Aurajustering
Balansering
Tel: 0706-008228
E-mail: lotta_olsson69@hotmail.com

Ann-Charlotte Olsson Friskvård
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information